خانه / نارگیل / روغن نارگیل / روغن نارگیل آرترینا

روغن نارگیل آرترینا

روغن نارگیل | شرکت آرترینا : روغن نارگیل آرترینا : قیمت و خواص روغن نارگیل : نوعی چربیاشباع شده ‌است که از میوه درخت نارگیلبه دست می‌آید که به واسطه خواص و عطر بی نظیرش در صنایع آرایشی و بهداشتی و همچنین صنایع غذایی استفاده فراوانی دارد. این روغن که 2/5 درصد از روغن گیاهی جهان را تشکیل می دهد سرشار از نوعی اسید چرب با زنجیره متوسط با نام اسید لوریک، می‌باشد. این روغن تحمل دمای بالایی دارد و حتی در دماهای بالا هم نمی سوزد.
روغن نارگیل کلد پرس تهیه شده، تنها از گوشت نارگیل تازه و مرطوب استخراج می شود و عاری از هرگونه ترکیب شیمیایی می باشد.

شماره پروانه سیب سلامت : 35/11619

خرید روغن خراطین

مکانیسم اثر روغن نارگیل 

روغن نارگیلپروتئین‌های لازم برای تغذیه موهای آسیب دیده را  فراهم می‌کند. به همین دلیل بعنوان روغن مخصوص مراقبت از مو مورد استفاده قرار می‌گیرد همچنین به علت بالا بودن ظرفیت چربی اشباع آن، با اکسیژن به آهستگی ترکیب می‌شود و بدین گونه دراکسید شدن پایدار است. روغن نارگیل سرشار از اسیدهای چرب است که سبب تسهیل افزایش تولید کلاژن درون پوست می گردد و به پوست  ظاهری جوانتر و بسیار طبیعی می دهد. روغن نارگیل به شدت مرطوب کننده و مغذی بوده و پوست را نرم می سازد و کشیدگی پوست را که بر اثر افزایش و کاهش وزن ایجاد می شود درمان می کند.همچنین این روغن یک ضد آفتاب طبیعی بوده و از پوست در برابر اشعه های مضر نور خورشید محافظت می کند.

نکته قابل توجه برای روغن نارگیل

روغن نارگیل غیر هیدروژنه معمولاً بین دمای ۲۲ تا ۲۴ درجه سانتی گرادذوب می‌شود بنابراین در مناطق سردسیر جامد و در مناطق گرمسیری حالت مایع داشته، بنابراین فرم روغن با توجه به درجه حرارات قابل تغییر بوده که در خواص روغن تغییری ایجاد نخواهد کرد.

موارد مصرف روغن نارگیل 

ضدآفتاب طبیعی پوست
نرم کننده پوست و لب
برطرف کننده خشکی لب
پاک کننده طبیعی آرایش
درمان مشکلات پوست، ضدپیری و جوانسازی پوست

شرایط نگهداری
فراورده را در دمای اتاق و دور از نور نگهداری کنید.

حتما مطالعه کنید : خراطین

حتما مطالعه کنید : روغن هسته انار

حتما مطالعه کنید : روغن ریحان

مقدار و نحوه مصرف روغن نارگیل

پس از تمیز کردن پوست، بر روی موضع مالیده شود تا به آرامی جذب شود.

موارد عدم مصرف روغن نارگیل

در کسانی که نسبت به روغن نارگیل حساسیت داشته باشند منع مصرف دارد.

شماره پروانه سیب سلامت : 35/11619

خرید روغن خراطین

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

پنج × یک =

به سایت رسمی شرکت آرترینا خوش آمدید | مدیریت
کانال تلگرام / مشاوره آنلاین « شرکت آرترینا » کلیک کنید