خانه / نارگیل

نارگیل

روغن نارگیل | شرکت آرترینا : روغن نارگیل آرترنیا : قیمت و خواص روغن نارگیل : نوعی چربیاشباع شده ‌است که از میوه درخت نارگیلبه دست می‌آید که به واسطه خواص و عطر بی نظیرش در صنایع آرایشی و بهداشتی و همچنین صنایع غذایی استفاده فراوانی دارد. این روغن که 2/5 درصد از روغن گیاهی جهان را تشکیل می دهد سرشار از نوعی اسید چرب با زنجیره متوسط با نام اسید لوریک، می‌باشد. این روغن تحمل دمای بالایی دارد و حتی در دماهای بالا هم نمی سوزد.
روغن نارگیل کلد پرس تهیه شده، تنها از گوشت نارگیل تازه و مرطوب استخراج می شود و عاری از هرگونه ترکیب شیمیایی می باشد.

مکانیسم اثر روغن نارگیل 

روغن نارگیلپروتئین‌های لازم برای تغذیه موهای آسیب دیده را  فراهم می‌کند. به همین دلیل بعنوان روغن مخصوص مراقبت از مو مورد استفاده قرار می‌گیرد همچنین به علت بالا بودن ظرفیت چربی اشباع آن، با اکسیژن به آهستگی ترکیب می‌شود و بدین گونه دراکسید شدن پایدار است. این روغن سرشار از اسیدهای چرب است که سبب تسهیل افزایش تولید کلاژن درون پوست می گردد و به پوست  ظاهری جوانتر و بسیار طبیعی می دهد. این روغن به شدت مرطوب کننده و مغذی بوده و پوست را نرم می سازد و کشیدگی پوست را که بر اثر افزایش و کاهش وزن ایجاد می شود درمان می کند.همچنین این روغن یک ضد آفتاب طبیعی بوده و از پوست در برابر اشعه های مضر نور خورشید محافظت می کند.

شماره پروانه سیب سلامت : 35/11619

خرید روغن خراطین

66 خواص روغن نارگیل برای پوست (کامل)

روغن نارگیل آرترینا

خواص روغن نارگیل برای پوست | شرکت آرترینا : خواص روغن نارگیل آرترینا برای پوست : قیمت و خواص روغن نارگیل برای پوست : نوعی چربیاشباع شده ‌است که از میوه درخت نارگیلبه دست می‌آید که به واسطه خواص و عطر بی نظیرش در صنایع آرایشی و بهداشتی و همچنین صنایع غذایی استفاده …

بیشتر بخوانید »

روغن نارگیل آرترینا

روغن نارگیل آرترینا

روغن نارگیل | شرکت آرترینا : روغن نارگیل آرترینا : قیمت و خواص روغن نارگیل : نوعی چربیاشباع شده ‌است که از میوه درخت نارگیلبه دست می‌آید که به واسطه خواص و عطر بی نظیرش در صنایع آرایشی و بهداشتی و همچنین صنایع غذایی استفاده فراوانی دارد. این روغن که 2/5 درصد …

بیشتر بخوانید »

خواص روغن نارگیل برای مو (کامل)

روغن نارگیل آرترینا

خواص روغن نارگیل برای مو | شرکت آرترینا : خواص روغن نارگیل آرترینا : خواص روغن نارگیل برای مو : نوعی چربیاشباع شده ‌است که از میوه درخت نارگیل به دست می‌آید که به واسطه خواص و عطر بی نظیرش در صنایع آرایشی و بهداشتی و همچنین صنایع غذایی استفاده فراوانی دارد. این روغن …

بیشتر بخوانید »

روغن نارگیل

روغن نارگیل آرترینا

روغن نارگیل | شرکت آرترینا : روغن نارگیل آرترینا : قیمت و خواص روغن نارگیل : نوعی چربیاشباع شده ‌است که از میوه درخت نارگیلبه دست می‌آید که به واسطه خواص و عطر بی نظیرش در صنایع آرایشی و بهداشتی و همچنین صنایع غذایی استفاده فراوانی دارد. این روغن که 2/5 درصد …

بیشتر بخوانید »
به سایت رسمی شرکت آرترینا خوش آمدید | مدیریت
کانال تلگرام / مشاوره آنلاین « شرکت آرترینا » کلیک کنید